Feon - Teräksen uusi aika

Vuonna 2016 perustettu Feon Oy on suurin suomalaisomisteinen teräspalveluyhtiö. Yhteistyö Euroopan suurimpien teräksen valmistajien ja laajan kotimaisen alihankintaverkoston kanssa takaa varman teräspalvelun Suomessa toimiville kone- ja laitevalmistajille sekä teräs- ja metallirakentajille.

Toteutimme uudelle teräspalveluyhtiölle kaikki yritysnimestä lähtien.

Yritysnimi ja logo

Ideoimme perustettavalle yhtiölle yritysnimen Feon ja siitä rakentuvan kirjainlogon. Nimi kuvaa osuvasti asiakkaamme toimialaa, toimintatapaa sekä teräksen jatkuvaa liikkeellä oloa. Lyhyt nimi taipuu helposti myös kansainväliseen käyttöön.

Feon logo
Visuaalinen ilme

Visuaalinen ilme

Teräsalan uudistajan yritysilme on vahva ja erottuva. Voimakkaan punainen brändiväri herättää huomiota ja kuvastaa mm. terästoimitusten nopeutta. Kirjainlogo on yritysilmeen merkittävin graafinen elementti. Kirjainten muodot toistuvat eri yhteyksissä ja materiaaleissa, jolloin yritysilme säilyy mielenkiintoisena, yhtenäisenä ja helposti tunnistettavana.

Yritystarina ja viestintä

Feonin yritystarina kertoo uuden terästoimijan vahvuuksista, asiakaslähtöisestä toimintatavasta ja asiakashyödyistä. Tarinan pohjalta tuotettiin niin sisäistä kuin ulkoistakin viestintää eri kanaviin. Lanseerausvaiheen mediatiedotteet julkaistiin teräsalan ammattilehdissä ja valtakunnan merkittävissä verkkomedioissa.

Viestintä
Nettisivut

Verkkosivut

Feonin lanseerausta varten toteutimme verkkosivut suunnittelusta julkaisuun asti. Sivusto kokosi yhteen teräspalveluyhtiön laajan terästuote- ja palveluvalikoiman sekä ohjasi aktiivisesti yhteydenottoon. Luotu yritystarina oli merkittävä osa sivuston sisältöä.

Fiiliskuvitusta
Kuvausreissu

Yritysvideo

Feon, teräksen uusi aika -tarina puettiin myös yritysvideon muotoon. Adpro vastasi videon käsikirjoituksesta, kuvausten ohjaamisesta sekä videon grafiikasta. Videon kuvasi tv-tuotantoyhtiö Videpe.

Printit

Toimialaesitteet ja tuotekatalogit ovat luodun brändi-ilmeen mukaisia. Tuotekatalogit on suunniteltu selkeiksi ja helppokäyttöisiksi, jolloin tarvittavat tuotetiedot löytyvät nopeasti.

Printit