Lahti Energia - Elämän energiaa

Lahti Energia on innovatiivinen ja vastuullinen energia-alan yritys, jonka päätuotteita ovat yhteistuotannolla tuotettu sähkö ja kaukolämpö. Pitkät perinteet tuovat varmuutta tekemiseen, uutta luova toimintakulttuuri vie yhtiötä kohti uusia energia-alan mahdollisuuksia. Meneillään on merkittävä energiakäännös, joka vähentää Lahti Energian hiilidioksidipäästöt viidennekseen vuoteen 2025 mennessä.

Suunnitelmallista markkinointia kaupunkienergiayhtiölle

Asiakassuositus

Latauskatsomo

Brändityö, suunnitelmat

Toimimme Lahti Energian strategisena markkinointikumppanina sekä mainostoimistona, joka tuottaa tarvittavat markkinointisuunnitelmat ja -materiaalit eri kanaviin. Yhtiön kehittäessä uusiutuvia energialähteitä hyödyntäviä palveluja myös markkinoinnin ja viestinnän tulee uudistua sekä äänen voimistua. Tässä tehtävässä olemme auttamassa asiakastamme.

Olemme yhdessä hioneet mielikuvatavoitteita ja erottautumistekijöitä Adpron vetämissä workshop-tilaisuuksissa, laatineet vuositason markkinointisuunnitelmia sekä valmentaneet Lahti Energian myyntiä tavoitteena yhdistää myynnillisyys osaksi Lahti Energian asiakaspalvelua.

Asiakaslehti, artikkelit

Hyvä asiakaslehti houkuttelee, yllättää ja sitouttaa. Lahti Energian ja LE-Sähköverkko Oy:n asiakaslehti LahtiWatti koki käsissämme muodonmuutoksen keväällä 2017. Lehden ulkoasu on energinen ja valitun teeman mukaan uudistuva. Artikkelit liittyvät läheisesti niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaidenkin arkeen.

Sisältö tuotetaan Lahti Energian viestintätiimin, Adpron copywriterin sekä paikallisen toimittaja- ja kuvaajaverkoston yhteistyönä. Lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, joten seuraavan lehden suunnitelmat ovat ajankohtaisia pian edellisen ilmestyttyä.

LahtiWatti
Videotuotanto

Videot

Videot tarinoineen tekevät Lahti Energiaa näkyväksi ja kiinnostavaksi. Videotuotannot hoidamme avaimet käteen -periaatteella yhteistyössä videotuotannon ammattilaisten kanssa. Adpro vastaa videoiden käsikirjoituksista, henkilöhaastatteluista, kuvausten ohjaamisesta ja casting-palveluista. Olemme tuottaneet Lahti Energialle historiavideon konsernin 110-vuotisjuhlaan, animaatiovideon hiihdon MM-2017 kilpailuihin sekä yritysvideon. Uutta videotuotantoa suunnitellaan ja käsikirjoitetaan tarpeiden mukaan.

Markkinointimateriaalit

Tämän päivän energiayhtiöltä tarvitaan katu-uskottavuutta ja mukanaoloa kaupunkilaisten arjessa. Lahti Energia on aktiivinen kaupunkitapahtumien tukija ja paikallisen urheiluseuratoiminnan tukija. Näissäkin tarpeissa palvelemme asiakastamme luovalla näkemyksellä ja tehokkaalla aineistotuotannolla, tilanteen ja tarpeen mukaan. Työnjälkemme näkyy mm. logoissa, tunnuksissa, visualisoinneissa, tapahtumatilojen brändäyksessä ja ilmoittelussa.

Messuosasto