Vehmaan Maut – Tunnistat meidät myös mausta

Vuonna 1994 perustettu Vehmaan Maut toimittaa korkealuokkaisia ruokatuotteita ammatti- ja suurtalouskeittiöille, keskusliikkeille ja vähittäiskaupoille. Ruokatehtaan toiminnassa korostuvat ensiluokkaiset raaka-aineet, vastuullinen ja uutta luova ruokatuotanto sekä luotettava asiakaspalvelu.

Markkinointiyhteistyötä identiteetin vahvistamiseksi.

Asiakassuositus

Taulut

Kokonaisvaltainen uudistus

Kun asiakkaan oma intohimo on ruokatuotteiden kehittämisessä, markkinointiin ja viestintään tarvitaan ulkopuolista apua, osaamista ja näkökulmaa. Adpro on toiminut Vehmaan Makujen mainostoimistona, asiakasviestinnän äänenä ja luovana oikeana kätenä vuodesta 2015 lähtien.

Yritysilme ja nettisivu

Yhteistyö Vehmaan Makujen kanssa starttasi yritysilmeen ja kotisivujen uudistamisella. Adpron hyppysissä ruokatehdas sai helposti tunnistettavan, mustanpuhuvan ja savuntuoksuisen yritysilmeen sekä taustan upeille ruokatuotekuville. Samassa yhteydessä myös asiakasviestintä sai uuden sävyn ja sisällön. Myös nettisivujen toiminnallisuutta parannettiin mm. tuotepäivitysten osalta.

Uutiskirjeet

Uutiskirjeet, sisällöntuotto

Viikoittaiset ruokatuotevinkit ovat hieno esimerkki säännöllisestä sähköisestä markkinoinnista ja yhteydenpidosta asiakkaisiin. Tätä varten Vehmaan Makujen uutiskirjetuotanto on hiottu tehokkaaksi alusta loppuun. Yhdessä luotu viestintäsuunnitelma ja etukäteen sovitut kirjeaiheet toimivat pohjana tehokkaalle sisällön tuotannolle. Adpro hallinnoi sähköistä uutiskirjetyökalua asiakkaan puolesta.

Myynti- ja markkinointiaineistot

Tuotamme Vehmaan Makujen markkinointiaineistoja mm. ruoka-alan ammattilehtiin, messuille ja tapahtumiin sekä sähköisiin kanaviin. Vastuullamme on myös vähittäismyyntipakkausten ilmeen uudistaminen ja yhdenmukaistaminen.

Esitteet