Rahulan Rehu – huolenpitoa lemmikeistä

Rahulan Rehu Oy on perinteikäs lemmikkiruokaan ja -tarvikkeisiin erikoistunut yritys. Mikkelin Rahulaan vuonna 1993 perustetun yrityksen nykyinen pääomistaja on monialakonserni WestStar Oy. Yhtiöllä on lemmikkiruokatehdas ja tehtaanmyymälä Lahdessa sekä viisi muuta täyden palvelun myymälää Suomessa. Rahula-verkkokauppa palvelee niin kuluttajia kuin jälleenmyyjiäkin.

100 % lemmikkihulluus valtasi Adpron!

Asiakassuositus

Rahulan liiketilat

Konseptimyymälän lanseeraus

Adpro on vahvasti kiinni myös kuluttajabisneksessä, luomassa uutta sykettä niin verkko- kuin kivijalkakauppojenkin myyntiin. Yhteistyömme Rahulan Rehun kanssa keskittyi ketjun ensimmäisen MiniRahula-konseptimyymälän lanseerauksen ympärille. Uuden ”lähiruokakaupan” eteen tehty työ sai Rahulan henkilöstöltä kymmenen pistettä ja papukaijamerkin!

Yritystarina ja viestintä

Lemmikkialalla tarinat, aitous ja tunneäly purevat! Adprossa luotu yritystarina naulattiin näkyvälle paikalle uuteen myymälään muistuttamaan asiakkaita ja henkilökuntaa yritykselle tärkeistä arvoista kuten raaka-aineiden kotimaisuudesta, paikallisesta lähituotannosta sekä intohimoisesta suhtautumisesta lemmikkeihin.

Ilme ja visuaalisuus

Leikkisyys valittiin kaiken asiakasviestinnän ja visuaalisen ilmeen punaiseksi langaksi – se näkyy niin myymälän ilmeessä, ikkunateippauksissa, somisteissa kuin mainosmateriaaleissakin. Logossa jo aiemmin esiintynyt koira sai Adpron toimesta kaverikseen veikeän ja soman kissan. Uuden perheenjäsenen hahmo luonnosteltiin käsin piirtäen, loppusilaukset tehtiin digitaalisesti.

Rahulan tarina
Mainonta

Mainonta

MiniRahula-myymälän avajaisia vauhdittamaan tuotimme paikallismedioihin useita hintavetoisia avajaismainoksia, verkkobannereita, facebookin kansikuvia ja radiomainoksen käsikirjoituksia. Iloinen lemmikkihulluus oli Adpron toimistossa päivittäistä!