Normann – Pidä kuntosalisi kunnossa

Oy Power Profile Ltd on vuonna 1995 perustettu laadukkaiden kuntosalilaitteiden valmistaja ja maahantuoja. Eri käyttäjäryhmille soveltuvia helppokäyttöisiä laitteita on käytössä kaupallisilla ja kunnallisilla kuntosaleilla, työpaikoilla sekä valtion organisaation liikuntatiloissa. Asiakkaita palvellaan aina tilankäytön suunnittelusta laitteiden asennuksiin, huoltoihin ja kierrätykseen.

Adpro Normannin kasvuspurttia vauhdittamassa.

Asiakassuositus

Normann yritysilme

Yritysilme

Tehtävämme oli tehdä Normannista entistä kiinnostavampi ja näkyvämpi toimija asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Tätä varten uudistimme yritysilmeen vahvaksi, energiseksi ja erottuvaksi. Uudistus on saanut positiivista palautetta niin asiakkailta kuin alan muiltakin toimijoilta. Yrityskuva yhdistää Normanniin halutunlaisia mielikuvia korkeasta laadusta, jatkuvuudesta ja hyvästä tekemisen sykkeestä.

Nettiuudistus

Uudistimme Normannin verkkosivuston yritysilmeen mukaiseksi sekä selkeäksi ja helpoksi käyttää kaikilla päätelaitteilla. Tämänkin verkkoprojektin toteutimme asiakkaallemme avaimet käteen -periaatteella aina sivuston julkaisuun asti. Työpalvelimelta asiakkaan oli helppo seurata sivuston valmistumista ja kommentoida muutoksista tarpeen mukaan.

Tutustu verkkosivuihin

Aineistot

Asiakkaamme mielestä otteemme työhön on rento mutta jämpti: kaikki tehdään mitä luvataan ja vähän enemmänkin! Yhteistyö tyytyväisen asiakkaan kanssa jatkuu tarvittavia markkinointiaineistoja päivittämällä. Uudistunut ilme näkyy niin messuilla kuin Normannin kalustossakin.