K&M – Hyväntuulista treeniä kaikille

K&M Kuntokeskus on toiminut Lahden Sopenkorvessa vuodesta 2009 lähtien. Monipuolinen kuntokeskus tarjoaa treeniä ja kehonhuoltoa kaikille iästä, kuntotasosta tai harjoittelun tavoitteista riippumatta. Kuntosalille ovat tervetulleet niin himotreenaajat kuin kaikki uudesta liikuntaharrastuksesta tai painonpudotuksesta kiinnostuneet.

Uusi energinen ilme pullistelee hyvää oloa!

Esite
Ulkomainos

Verkkosivut ja ilmeen uudistus

Hyvinvointialalla toimivan yrityksen verkkosivujen tulee puhkua hyvää oloa, virkeyttä ja positiivisuutta! Kilpailu alalla on kovaa, joten sivuston tulee erottua kilpailijoista ja tarjota kohdeyleisöä kiinnostavaa sisältöä. Näillä ajatuksilla starttasimme liikkeelle K&M:n verkkosivu-uudistuksessa.

K&M:n verkkosivuilla on yhtä helppo liikkua kuin paikan päällä kuntokeskuksessa. Etenkin uusasiakashankintaa ajatellen sivusto tehtiin ”itsestään ohjaavaksi”, jolloin esimerkiksi uudesta harrastuksesta kiinnostuneet aloittelijat löytävät selkeän polun kuljettavaksi heitä kiinnostavan tiedon luokse. Tässä auttavat myös sivustolla toteutetut käyttäjäkohtaiset väriteemat.

Kuntokeskuksen uusi ilme on juuri sitä, mitä K&M Kuntokeskuksen omistajapariskunta toivoikin: selkeä, hyvännäköinen ja kokeiluun innostava. Sivustosta näkee, että K&M:llä viihtyvät kaikki!

Uudella energisellä ilmeellä toteutettiin myös bussimainontaa, Facebook-kuvitusta, julisteet sekä muita markkinointimateriaaleja.

Nettisivut